Kamerkoor Sforzato

"wekelijks klankbad, van harte aanbevolen!"

Ervaringen van Leden

Koorweekend 2008 "Samen zingen in een koor betekent voor mij avontuur: het is spannend om iets te gaan zingen waarvan je in het begin echt niet weet hoe mooi het gaat klinken. Maandagavond: wekelijks klankbad, van harte aanbevolen!"

"Zingen verdiept mijn bestaan. Ook doordat zingen een heel saamhorige bezigheid is. Zingen werkt voor mij bevrijdend en Sigmund heb je helemaal niet meer nodig. Het kost minder en levert meer op."

koorweekend 2008"De dirigent, Vincent, staat voor mij in het hart van het koor. Zijn inspiratie maakt het zingen tot samen zingen. Er zijn van die momenten, nadat een slotakkoord geklonken heeft, dat we met z'n allen stil blijven, en nog heel lang willen verwijlen in die samenklank. Dan sluit de kring zich. Dat zijn momenten dat je wordt opgenomen in de samenklank. Momenten van overgave, van genade."

 

 

 

 

 

Koorweekend"Ik zing bij Sforzato, omdat ik het een leuk en enthousiast koor vind met een inspirerende dirigent. Naast aandacht voor een goede koorklank en zangtechniek is er ook ruimte voor plezier en gezelligheid.;

Koorweekend 2008

"Zingen is voor mij meditatie. Het vraagt dat ik me leeg maak en me volledig concentreer op de muziek. Tegelijk is zingen in een koor per definitie iets dat je alleen samen kunt doen. Ik zie het als een teamsport, waarbij ik het een voorrecht vind dat ik dit mag doen met een team als Sforzato en onder leiding van een inspirerende en motiverende captain als Vincent Doek."

Kamerkoor Sforzato. Alle rechten voorbehouden